Μεζεδοπωλείο, καφές Για Δες, Τσιπουράδικα, Ρακάδικα, Ανω Πατήσια, Αθήνα

Για Δες

Ένας χώρος που μας υποδέχεται με τον ίδιο τρόπο χειμώνα καλοκαίρι και μας εντυπωσιάζει με την ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα, χωρίς καμιά επιτήδευση.

Ελληνική δημιουργική κουζίνα απολύτως πιστή στις ελληνικές ιδιαίτερες πρώτες ύλες, συνδυασμοί  γεύσεων που κάνουν το μεζεδοπωλείο αυτό να ξεχωρίζει και να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από την κουζίνα καλών εστιατορίων μιας και ο Γιάννης απόφοιτος της Le Monde δημιουργεί με γνώση, μεράκι και φαντασία.

Η επιμονή στην ποιότητα, η εντιμότητα των ιδιοκτητών σε οτιδήποτε αφορά τη γαστρονομία και η ευαισθησία απέναντι στη σημερινή οικονομική κρίση, φανερή από την πρώτη στιγμή που θα πάρετε τον κατάλογο στα χέρια σας.
Εδώ μαγειρεύουν όπως και μια νοικοκυρά, αγοράζοντας καθημερινά τις πρώτες ύλες, έτσι ώστε πάντα τα πιάτα να είναι της ημέρας. Αυτοί είναι οι λόγοι που το Για Δες έχει κερδίσει πολλούς πιστούς επισκέπτες.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε από τα νέα πιάτα του καταλόγου, τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ένα πιάτο που λυγίζει και τον πιο δύστροπο, τα φιλετάκια κοτόπουλου πάνω σε χειροποίητο λαζάνι και σάλτσα από φινόκιο και πράσσο, τα μπιφτεκάκια με σάτσα παρμεζάνας και το σπιτικό μπέργκερ με μοσχαρίσιο κυμά.

Ο συνδυασμός φαγητού - περιβάλλοντος - σέρβις μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ως καθημερινή συνήθεια.